29 augustus: Sprintreview domein bodem- en grondonderzoek

Datum
Plaats in agenda
Tijd
11.00 tot uur
Locatie
Online
Doelgroep

Iedereen die actief is binnen het domein bodem- en grondonderzoek.

Omschrijving

Het standaardenteam van de Basisregistratie Ondergrond nodigt u van harte uit om deel te nemen aan deze reviewsessie. Het doel van deze sessie is het ophalen van uw feedback. Tijdens de sessie laat het standaardenteam u graag zien wat er de afgelopen sprint is bereikt.

Meer informatie

Tijdens de sprintreviewsessie laat het standaardisatieteam van het domein bodem- en grondonderzoek u graag zien wat er de afgelopen sprint is bereikt. Ook vraagt het team u mee te denken voor de standaardisatie van de registratieobjecten binnen dit domein. Uw feedback is van harte welkom!

De sprintreviewsessies vinden altijd plaats op de laatste donderdag afwisselend online en fysiek.

Aanmelden

Abonneer u op de uitnodigingen van de sprintreviewsessies van het domein bodem- en grondonderzoek.