Uitnodiging BRO online reviewsessie Milieukwaliteit 6 juni

Sprintreview Milieukwaliteit

Uitnodiging BRO online reviewsessie Milieukwaliteit

Graag nodigen we je uit voor de eerstvolgende online sprintreview standaardisatie BRO-Milieukwaliteit op donderdag 6 juni 2024 van 14.00 - 15.00 uur.

Inhoud sprintreview

We werken iteratief aan de registratieobjecten voor Milieukwaliteit in de BRO. Na iedere sprint laten we graag zien waar we met het team en mensen uit het veld aan gewerkt hebben. Ook ontvangen we graag jullie feedback op dat wat we voorleggen.

In deze sprintreview staan we stil bij de verwerking van de reacties uit de publieke consultatie van zowel het registratieobject Milieuhygiënisch Bodemonderzoek (SAD) als het registratieobject Overheidsbesluit Bodemverontreiniging (SLD).

Voor wie?

Deze sprintreview is voor iedereen die actief is bij het leveren, beheren, opvragen en gebruiken van data over de milieukwaliteit van de ondergrond: gemeenten, omgevingsdiensten, provincies, netbeheerders, rijksdiensten, adviesbureaus en andere betrokkenen bij ruimtelijke ontwikkelingen en het milieudomein.

Aanmelden

Aanmelden voor de Sprintreview Milieukwaliteit van 6 juni kan via het aanmeldformulier. Dit kan tot uiterlijk dinsdag 4 juni. Je ontvangt een dag voorafgaand een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.

Vaste gast worden van de Sprintreview Milieukwaliteit kan ook. Je krijgt dan automatisch elke maand de link in je mailbox om aan de sessie deel te nemen.

Alle verslagen en opnames van de vorige sessies vind je op de documentatiepagina van de reviewsessies Milieukwaliteit. Opnames van de sessies kun je bekijken en beluisteren via ons BRO-kanaal.

Je ontvangt deze mail, omdat je bent aangemeld voor de mailinglist BRO Ketendag. Klik op de link om je uit te schrijven of een collega aan te melden.