Uitnodiging BRO online reviewsessie Milieukwaliteit 11 april

Sprintreview Milieukwaliteit

Uitnodiging BRO online reviewsessie Milieukwaliteit

Graag nodigen we je uit voor de eerstvolgende online sprintreview standaardisatie BRO-Milieukwaliteit op donderdag 11 april 2024 van 14.00 - 15.00 uur. Tijdens deze sessie leggen we graag de belangrijkste uitwerking van Milieuhygiënisch bodemonderzoek (SAD) en Overheidsbesluit bodemverontreiniging (SLD) aan je voor.

Let op: de sprintreview op 14 maart gaat niet door.

Inhoud sprintreview

We werken iteratief aan de registratieobjecten voor Milieukwaliteit in de BRO. Na iedere sprint laten we graag zien waar we met het team en mensen uit het veld aan gewerkt hebben. Ook ontvangen we graag jullie feedback op dat wat we voorleggen.

In deze sprintreview geven we een eerste terugkoppeling van de binnengekomen reacties op de publieke consultaties voor SAD 1.09 en SLD 0.9. Ook vertellen we hoe het proces van verwerking en vaststelling verder verloopt. Daarnaast bespreken we de testervaringen met SAD 1.0 (IMBRO/A) en lichten we toe hoe bij SLD materiële geschiedenis, oftewel aanvullingen, in de praktijk gaan werken.

Voor wie?

Deze sprintreview is voor iedereen die actief is bij het leveren, beheren, opvragen en gebruiken van data over de milieukwaliteit van de ondergrond: gemeenten, omgevingsdiensten, provincies, netbeheerders, rijksdiensten, adviesbureaus en andere betrokkenen bij ruimtelijke ontwikkelingen en het milieudomein.

Aanmelden

Aanmelden voor de Sprintreview Milieukwaliteit van 11 april kan via het aanmeldformulier. Dit kan tot uiterlijk dinsdag 9 april. Je ontvangt een dag voorafgaand een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.

Vaste gast worden van de Sprintreview Milieukwaliteit kan ook. Je krijgt dan automatisch elke maand de link in je mailbox om aan de sessie deel te nemen.

Alle verslagen en opnames van de vorige sessies vind je op de documentatiepagina van de reviewsessies Milieukwaliteit. Opnames van de sessies kun je bekijken en beluisteren via ons BRO-kanaal.

Je ontvangt deze mail, omdat je bent aangemeld voor de mailinglist BRO Ketendag. Klik op de link om je uit te schrijven of een collega aan te melden.