Uitnodiging BRO'tje 16 februari

Graag nodigen wij je hierbij uit voor het BRO'tje op 16 februari van 9.00 - 10.00 uur. Het webinar gaat over de vraag: Hoe maak je een biografie van de ondergrond?

De gegevens uit de BRO hangen allemaal met elkaar samen. Onze ondergrond is een systeem met historie, eigenschappen en functies. Dat ontgaat je als je individuele datapunten bekijkt, maar de BRO bevat ook modellen die de geschiedenis en de vormen van de ondergrond beschrijven. En het leuke is dat die ondergrond vrijwel door heel Nederland een uniek karakter heeft die in een eigen biografie valt te vatten.

Een dergelijke biografie legt vaak onverwachte zaken bloot en geeft inzicht in de werking van het systeem ondergrond. Het zorgt ervoor dat lokale kenmerken herkend, benut en gewaardeerd worden in ruimtelijke planvormingsprocessen en besluitvorming. Dit BRO'tje legt uit hoe je zo'n biografie kunt opstellen en welke inzichten je er aan kunt ontlenen.

Presentatie door:

  • Peter de Graaf | Adviseur Geodan

Datum en tijdstip:

Het BRO'tje vindt plaats op donderdag 16 februari van 9.00 tot 10.00 uur.

Aanmelden BRO'tje

Meld je nu aan voor dit BRO'tje! Aanmelden kan uiterlijk op dinsdag 14 februari. Je ontvangt een dag voorafgaand aan de sessie per mail een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen. Als je bent ingeschreven als vaste gast, hoef je je uiteraard niet aan te melden.

De oplettende lezer ziet dat het onderwerp van dit BRO'tje anders is dan aangekondigd in de nieuwsbrief. Het onderwerp Noord-Brabant kom op 16 maart aan de orde. Hiervoor ontvang je volgende maand een uitnodiging.

Je ontvangt dit nieuws, omdat je bent ingeschreven voor de BRO nieuwsbrief. Collega inschrijven voor de BRO nieuwsbrief of uitschrijven? In- of uitschrijven nieuwsbrief.