Uitnodiging BRO'tje 9 juni

Graag nodigen wij je hierbij uit voor het BRO'tje op 9 juni van 9.00 - 10.00 uur. In dit BRO'tje nemen we je mee in het domein grondwatergebruik.

Vanaf 1 juli kan iedereen daarmee aan de slag. Onder dit domein vallen de gegevens van de grondwateronttrekkingen: van drinkwateronttrekkingen tot beregeningsputten en bronbemaling. En ook de open en gesloten bodemenergiesystemen.

We vertellen meer over de registratieobjecten Grondwatergebruiksysteem (GUF) en Grondwaterproductiedossier (GPD) en de manier waarop iedere bronhouder vanaf 1 juli kan gaan aanleveren. Daarbij komt ook de relatie met het Landelijk Grondwater Register (LGR) aan bod.

Sprekers:

Erik Simmelink | Geologische Dienst Nederland | TNO
Huub Verresen | Landelijk Grondwater Register (LGR)

Datum en tijdstip:

Het BRO'tje vindt plaats op donderdag 9 juni van 9.00 tot 10.00 uur.

Aanmelden BRO'tje 9 juni

Meld je nu aan voor dit BRO'tje! Aanmelden kan uiterlijk op dinsdag  7 juni. Je ontvangt een dag voorafgaand aan de sessie per mail een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen. Als je bent ingeschreven als vaste gast, hoef je je uiteraard niet aan te melden.

Je ontvangt dit nieuws, omdat je bent ingeschreven voor de BRO nieuwsbrief. Collega inschrijven voor de BRO nieuwsbrief of uitschrijven? In- of uitschrijven nieuwsbrief.