Uitnodiging BRO'tje 8 september

Graag nodigen wij je hierbij uit voor het BRO'tje op 8 september van 9.00 - 10.00 uur. In dit BRO'tje bespreken we hoe data kan helpen in het aardbevingsgebied Groningen.

Hoe kan de inzet van data helpen bij de ingewikkelde operatie waar ze in het aardbevingsgebied van het Groninger gasveld voor staan? Naast het herstel of versterken van woningen worden ook de kansen voor energietransitie meegenomen.

De digital twin van dit gebied biedt een gemeenschappelijk en begrijpelijk inzicht voor alle betrokkenen. In dit BRO’tje gaan we in op de gebruikte datasets en de toepassingen in de praktijk en hoe we lessen mee kunnen nemen naar andere actuele vraagstukken.

hersteloperatie Groningen

Sprekers:

Hans Eilering | Projectmanager bij Nationaal Coördinator Groningen
Brian de Vogel | Technisch dataconsultant bij Geodan

Datum en tijdstip:

Het BRO'tje vindt plaats op donderdag 8 september van 9.00 tot 10.00 uur.

Aanmelden BRO'tje 8 september

Meld je nu aan voor dit BRO'tje! Aanmelden kan uiterlijk op dinsdag 6 september. Je ontvangt een dag voorafgaand aan de sessie per mail een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen. Als je bent ingeschreven als vaste gast, hoef je je uiteraard niet aan te melden.

Je ontvangt dit nieuws, omdat je bent ingeschreven voor de BRO nieuwsbrief. Collega inschrijven voor de BRO nieuwsbrief of uitschrijven? In- of uitschrijven nieuwsbrief.