Uitnodiging BRO'tje 7 april

BRO'tje: Do's en don'ts bij de visualisatie van de ondergrond

Wij nodigen je van harte uit voor het BRO'tje op 7 april van 9.00 - 10.00 uur. Deze keer delen we praktische lessen en ontvang je tips en tools voor de visualisatie van de ondergrond.

Inhoud

Om te laten zien welke meerwaarde het heeft informatie over de ondergrond al in de planvorming te benutten, heeft de BRO praktijkvoorbeelden uitgevoerd. Hieruit zijn lessen naar voren gekomen die door Antea in rode lijnen heeft samengevat en die we graag met jullie delen.

Het programma 'Ondergrond InZicht' verzamelde intussen ook instrumenten en tools om de ondergrond te visualiseren, past die instrumenten in pilotprojecten toe en ontsluit een toolbox met voorbeelden. Zij vertellen de do's en don'ts bij het kiezen van tools en de aanpak van een visualisatie. We bespreken mogelijke uitdagingen en laten oplossingen zien.

Presentatie door

  • Caroline de Haan | Antea Group
  • Otto Levelt | Ondergrond InZicht

Datum en tijdstip

Het BRO'tje vindt plaats op donderdag 7 april van 9.00 tot 10.00 uur.

Aanmelden BRO'tje

Meld je nu aan voor dit BRO'tje! Aanmelden kan uiterlijk op dinsdag 5 april. Als je bent ingeschreven voor alle BRO'tjes in 2022, hoef je je niet apart aan te melden. Je ontvangt een dag voorafgaand aan de sessie per mail een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.

Je ontvangt dit nieuws, omdat je bent ingeschreven voor de BRO nieuwsbrief. Collega inschrijven voor de BRO nieuwsbrief of uitschrijven? In- of uitschrijven nieuwsbrief.