Uitnodiging BRO'tje 17 november

Graag nodigen wij je hierbij uit voor het BRO'tje op 17 november van 9.00 - 10.00 uur. Het webinar gaat over datagedreven werken aan WKO.

In dit BRO’tje laten de gemeente Barneveld en adviesbureau Antea Group op een laagdrempelige manier zien hoe je kan beginnen met een datagedreven aanpak en het maken van een praktijkvoorbeeld WKO waarin BRO-data en de ondergrond centraal staan.

gemeente-barneveld

De gemeente Barneveld heeft een aantal ambities:

  • datagedreven werken
  • ervaring opdoen met 3D modellen
  • toepassingen van BRO-data laten zien om de BRO te promoten

Daarom is een usecase opgezet rond het gebruik van BRO-data voor de energietransitie en specifiek voor het aanleggen van warmte-/koude-opslagsystemen (WKO’s).

Aanpak

De usecase bestaat uit een datagedreven aanpak, waarin de opgave benoemd is en is vastgesteld welke data daarvoor relevant zijn. Vervolgens is de opgave integraal benaderd met een Informatieanalyse (I-analyse). Daarbij waren stakeholders betrokken van zowel binnen als buiten de gemeentelijke organisatie, waaronder de Omgevingsdienst. Die verleent de vergunningen  voor de aanleg van de WKO’s.

Op basis van alle informatie is een 3D-viewer gemaakt. De viewer is niet het eindpunt, maar het startschot om samen rondom WKO’s verder te leren op basis van data.

Presentatie door:

  • Edo op den Dries | Applicatiebeheerder, gemeente Barneveld
  • Caroline de Haan | Adviseur data & informatie, Antea Group

Datum en tijdstip:

Het BRO'tje vindt plaats op donderdag 17 november van 9.00 tot 10.00 uur.

Aanmelden BRO'tje 17 november

Meld je nu aan voor dit BRO'tje! Aanmelden kan uiterlijk op dinsdag 15 november. Je ontvangt een dag voorafgaand aan de sessie per mail een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen. Als je bent ingeschreven als vaste gast, hoef je je uiteraard niet aan te melden.

Je ontvangt dit nieuws, omdat je bent ingeschreven voor de BRO nieuwsbrief. Collega inschrijven voor de BRO nieuwsbrief of uitschrijven? In- of uitschrijven nieuwsbrief.