Uitnodiging BRO'tje 13 oktober

Graag nodigen wij je hierbij uit voor het BRO'tje op 13 oktober van 9.00 - 10.00 uur. Dit BRO'tje gaat over milieukwaliteit in de BRO.

We gaan aan de slag met milieukwaliteit in de BRO. Daarbij gaat het over milieuverontreiniging (inclusief PFAS), maar ook om schone grond. Graag nemen we jullie verder mee in dit onderwerp. We laten zien wat de uitgangspunten zijn en in welke stappen we komen van standaard tot technische realisatie.

Graag gaan we het gesprek met jullie aan over wat dat voor jullie betekent als bronhouder/BRO-coördinator, softwareleverancier, advies-/ingenieursbureau en expert. Er is tijd voor veel vragen.

bodemverontreiniging1

Sprekers:

  • Ruud Boot | Projectleider Milieukwaliteit, programma BRO
  • Roeland Heuff | Secretaris Data-standaards, SIKB

Datum en tijdstip:

Het BRO'tje vindt plaats op donderdag 13 oktober van 9.00 tot 10.00 uur.

Aanmelden BRO'tje 13 oktober

Meld je nu aan voor dit BRO'tje! Aanmelden kan uiterlijk op dinsdag 11 oktober. Je ontvangt een dag voorafgaand aan de sessie per mail een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen. Als je bent ingeschreven als vaste gast, hoef je je uiteraard niet aan te melden.

Je ontvangt dit nieuws, omdat je bent ingeschreven voor de BRO nieuwsbrief. Collega inschrijven voor de BRO nieuwsbrief of uitschrijven? In- of uitschrijven nieuwsbrief.