Uitnodiging BRO'tje 9 december

Graag nodigen wij u van harte uit voor het BRO'tje op 9 december van 9.00 - 10.00 uur. In dit BRO'tje kijken we naar de ontwikkelingen waar de BRO onderdeel van is en gaat zijn. Kortom: we blikken terug en kijken vooruit onder het motto: BRO to the future!

Aan het opzetten, maken en implementeren van de BRO is al vanaf 2015 gewerkt. Er is inmiddels veel ervaring opgedaan in de praktijk.  Daar zijn mooie verhalen over te vertellen. Daarnaast  staat de BRO natuurlijk niet op zichzelf. Denk aan de ontwikkeling van de basisregistraties in samenhang, het digitaal stelsel Omgevingswet en projecten voor Nederland in 3D.

De sprekers

  • In het webinar vertelt Martin Peersmann onder meer over de ontwikkeling van de BRO in fase 1 en heeft misschien ook een nieuwtje te melden over fase 2...
  • Jan Bruijn van Geonovum neemt ons vervolgens mee in het programma Nationale Digitale Tweeling Infrastructuur voor de Fysieke Leefomgeving (DTFL).
  • Ook de gemeente Utrecht is toekomstgericht aan de slag. Marcel Duffhuis en Arjan Koelewijn laten zien hoe het programma Totaal Driedimensionaal (T3D), dat in VNG verband wordt ontwikkeld, in de praktijk gestalte krijgt in het 3D-platform van Utrecht.

Datum en tijdstip

Het BRO'tje vindt plaats op donderdag 9 december van 9.00 tot 10.00 uur.

Aanmelden BRO'tje 9 december

Meld u nu aan voor dit BRO'tje! Aanmelden kan tot woensdag 8 december. U ontvangt een dag voorafgaand aan de sessie per mail een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.

U ontvangt dit nieuws, omdat u bent ingeschreven voor de BRO nieuwsbrief. Collega inschrijven voor de BRO nieuwsbrief of uitschrijven? In- of uitschrijven nieuwsbrief.