Uitnodiging BRO'tje 29 april

Uitnodiging BRO’tje 29 april

Graag nodigen wij u van harte uit voor het volgende BRO'tje op 29 april van 9.00-10.00 uur. Dit keer gaat het over bodembewuste klimaatadaptatie en de BRO.

Over dit webinar

Waarom is het zo belangrijk om een beeld te hebben van de bodemopbouw als je bezig bent met klimaatadaptatie? En wat voor informatie heb je daarvoor nodig? Stichting Climate Adaptation Services (CAS) laat zien hoe belangrijk de ondergrond is bij vraagstukken rond klimaat.

Inzicht in de ondergrond helpt om klimaatkwetsbaarheden beter te begrijpen en om te kiezen voor geschikte maatregelen op de juiste plek. CAS demonstreert ook de handreiking die is gemaakt voor het gebruik van bodeminformatie bij klimaatadaptatie. Deze handreiking laat zien hoe bodemgegevens uit de Basisregistratie Ondergrond gebruikt kunnen worden en hoe je daar zelf mee aan de slag kan. En ontdek waar bodeminformatie al een plek heeft gekregen in klimaatadaptatie.

Presentatie door:

  • Eva Boon | Adviseur klimaatadaptatie bij stichting Climate Adaptation Services (CAS)
  • Romee Prijden | Adviseur klimaatadaptatie bij stichting Climate Adaptation Services (CAS)

Voor wie?

Dit BRO’tje is voor iedereen die aan klimaatadaptatie werkt of daar een bijdrage aan moet/kan leveren vanuit een overheid, adviesbureau of leverancier. Ook iedereen die geïnteresseerd is in de BRO en/of klimaatadaptatie is van harte welkom.

Aanmelden BRO'tje 29 april

Meld u nu aan voor dit BRO'tje! Aanmelden kan tot woensdag 28 april. U ontvangt per mail een dag voorafgaand aan de sessie een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.

U ontvangt dit nieuws, omdat u bent ingeschreven voor de BRO nieuwsbrief. Collega inschrijven voor de BRO nieuwsbrief of uitschrijven? In- of uitschrijven nieuwsbrief.