Uitnodiging BRO'tje 27 mei

Graag nodigen wij u van harte uit voor het BRO'tje op 27 mei van 9.00 - 10.00 uur. Dit keer gaat het over het gebruik van gegevens uit de Geomorfologische kaart in een eigen GIS-systeem.

Over dit webinar

In dit BRO'tje leggen Jandirk Bulens en Tom Harkema uit hoe je de gegevens uit de Geomorfologische kaart downloadt en koppelingen maakt in een eigen GIS-systeem. Bij GIS-gebruik zijn veel mensen gewend dat alle data van 1 kaartlaag in 1 tabel te vinden zijn. Voor de BRO  zijn er voor die ene kaartlaag meerdere tabellen beschikbaar, die ook aan elkaar te koppelen zijn. Heel krachtig, want combineren van deze tabellen leidt tot extra informatie. De koppelingen moet je wel zelf maken. Hoe doe je dat nu slim? Daarvoor is een handreiking gemaakt vanaf het downloaden tot en met het maken van de koppelingen. In dit webinar doorlopen we de stappen aan de hand van een praktijkvoorbeeld in zowel QGIS als ArcGIS.

Presentatie door:

  • Jandirk Bulens - Researcher Geomatics bij Wageningen Environmental Research (WENR)
  • Tom Harkema – Researcher bij Wageningen Environmental Research (WENR)

Voor wie?

Dit webinar is voor iedereen die zelf gegevens uit de Geomorfologische kaart in zijn/haar eigen systeem wil gebruiken.

Aanmelden BRO'tje 27 mei

Meld u nu aan voor dit BRO'tje! Aanmelden kan tot woensdag 26 mei. U ontvangt per mail een dag voorafgaand aan de sessie een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.

U ontvangt dit nieuws, omdat u bent ingeschreven voor de BRO nieuwsbrief. Collega inschrijven voor de BRO nieuwsbrief of uitschrijven? In- of uitschrijven nieuwsbrief.