Uitnodiging BRO'tje 1 april

Uitnodiging BRO’tje 1 april

Graag nodigen wij u van harte uit voor het derde BRO'tje van dit jaar. Deze keer gaat het over de onderwerpen duurzame bodemenergie, geothermie en de BRO. In dit BRO’tje werpen we meer licht op de relatie tussen de ondergrond en energieopgaven daarin. Het BRO'tje vindt online plaats op 1 april tussen 9.00-10.00 uur.

Over dit webinar

We beginnen met dit BRO'tje bij de basis. Deskundigen van TNO laten zien wat je moet weten van de ondergrond als je aan de slag gaat met energieoplossingen als bodemenergiesystemen (WKO) en geothermie. Hoe maken de verschillende energiesystemen gebruik van de ondergrond en welke registratieobjecten van de BRO leveren straks waardevolle informatie?

In het tweede deel van dit webinar komen collega’s van de gemeente Zwolle aan het woord. Zwolle ziet de ondergrond als fundament voor een gezonde leefomgeving, energietransitie, klimaatadaptatie en grondwaterbeheer. De gemeente legde de belangrijkste uitgangspunten hiervoor vast in de omgevingsvisie. Wat is daarbij geleerd over WKO en geothermie?

Presentatie door:

Hans Veldkamp | Geoscientist geothermal energy, TNO
Erik Simmelink | Informatiemanager grondwater bij de Geologische Dienst Nederland, TNO 
Arjen Vedder | Planoloog verbonden aan de Zwolse Omgevingsvisie, gemeente Zwolle
Reinder Slager | Adviseur ondergrond en geothermie, gemeente Zwolle

Voor wie?

Dit BRO’tje is voor iedereen die werkt bij een overheid, adviesbureau, leverancier of andere organisatie die betrokken is bij de energietransitie en de ondergrond.

Aanmelden BRO'tje 1 april

Meld u nu aan voor dit BRO'tje! Aanmelden kan tot woensdag 31 maart. U ontvangt per mail een dag voorafgaand aan de sessie een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.

U ontvangt dit nieuws, omdat u bent ingeschreven voor de BRO nieuwsbrief. Collega inschrijven voor de BRO nieuwsbrief of uitschrijven? In- of uitschrijven nieuwsbrief.