Publieke consultatie Geologisch booronderzoek (BHR-G)

Gepubliceerd 23 mei 2024

Van 24 mei tot en met 5 juli loopt de publieke consultatie van de catalogus Geologisch booronderzoek (BHR-G). Deze versie van de catalogus is uitgebreid met de geologische booronderzoeken van de Universiteit van Utrecht. Ook is een aantal werkafspraken in de catalogus verwerkt. Jouw inbreng wordt zeer gewaardeerd. Meedoen is makkelijk en kan digitaal.

Boormonsterbeschrijvingen toegevoegd

De dataset Berendsen en Stouthamer (ook wel bekend als de UU-set) is een set boormonsterbeschrijvingen die is gemaakt door de afdeling fysische geografie van de Universiteit van Utrecht. De dataset wordt als geologisch booronderzoek (BHR-G) opgenomen in de BRO. Het betreft een archief-dataset die alleen onder kwaliteitsregime IMBRO/A geregistreerd wordt.

Werkafspraken verwerkt

Bij het implementeren van BHR-G 3.1 is een aantal issues gevonden, die zijn opgelost via werkafspraken. Zie BRO Productomgeving. Deze werkafspraken zijn al geïmplementeerd in de landelijke voorziening en worden nu geïntegreerd in de catalogus.

Geef je mening

We stellen je mening op prijs en horen daarom graag je op- en aanmerkingen op de catalogus. De consultatie duurt 6 weken is van 24 mei 2024 tot en met 5 juli 2024. De catalogus wordt geconsulteerd in de vorm zoals deze in de ministeriële regeling verschijnt. Alle inbreng wordt verwerkt nadat de consultatie is beëindigd.

Meer informatie over de consultatie en het formulier voor de publieke consultatie is te vinden op onze pagina over publieke consultaties.