Doe mee aan het BRO-onderzoek

Gepubliceerd 28 februari 2024

We willen bij de BRO graag weten hoe jullie de basisregistratie uitvoeren en gebruiken. Daarom houden we ieder jaar een onderzoek onder bronhouders en gebruikers. Het nieuwe onderzoek start maandag 4 maart. Op basis van de uitkomsten kunnen we gerichte acties ondernemen om de BRO te verbeteren. We vinden het daarom fijn als je aan dit onderzoek wil deelnemen.

Levert jouw organisatie gegevens over de ondergrond aan de BRO en/of gebruik je gegevens voor beleid, beheer en/of uitvoering? Dan kan het zijn dat onderzoeksbureau Statisfact je benadert in opdracht van het programma BRO. Je ontvangt een uitnodiging voor het invullen van een online vragenlijst. Heb je geen uitnodiging ontvangen? Dan kun je alsnog meedoen met het onderzoek via statisfact.nl/BRO. Het invullen van het formulier kost ongeveer 15 minuten van je tijd.

0228 Aankondiging gebruikersonderzoek BRO 2024 v2

Doe je mee?

Wij stellen je deelname aan het onderzoek erg op prijs. Op 4 maart 2024 verzendt het bureau Statisfact namens de BRO de uitnodigingen voor het onderzoek. Invullen van het formulier kan tot vrijdag 29 maart.

Wij publiceren de resultaten van het onderzoek op onze website.