BRO-event RWS op 9 mei

Gepubliceerd 25 april 2023

Rijkswaterstaat is benieuwd naar ervaringen van leveranciers en gebruikers van BRO-data. Op 9 mei organiseert Rijkswaterstaat daarom een zakelijk event onder de naam ‘Naar een betere BRO’ voor alle haar toeleveranciers en marktpartijen die werken met de BRO.  Jouw kennis en ervaring zijn zeer welkom!

Een goed gebruik van de BRO heeft de potentie om jaarlijks miljoenen euro’s én veel tijd te besparen, en ook aanzienlijke risico’s te beheersen. De data in BRO worden ook bij Rijkswaterstaat (RWS) nog te weinig opgevraagd en gebruikt. Daarom staan de komende jaren daar in het teken van het vullen en gebruiken van de BRO.

Markt-event 9 mei 'Naar een betere BRO'

Rijkswaterstaat werkt samen met marktpartijen zoals ingenieursbureaus in het aanleveren van de BRO-data onder de wettelijke eisen. Op het event 'naar een betere BRO' informeert RWS de marktpartijen die werken met de BRO over de koers van RWS op het gebied van datakwaliteit. Daarnaast zullen er in interactieve sessies verbeterpunten worden opgehaald bij gebruikers van de BRO.

Programma

Het event vindt plaatst bij het LEF Future Center van Rijkswaterstaat in Utrecht van 13.00 tot 17.00 uur. Op deze locatie zijn alle faciliteiten aanwezig om tot een interessant gesprek te komen. Na een plenaire aftrap zijn er twee rondes met parallelle sessies waarin RWS uitkijkt naar jouw input:

Bodem- en grondonderzoek: Gesprek over leveren en gebruiken van data van bodem- en grondonderzoek.

Grondwater: Gesprek over leveren en gebruiken van data van grondwater.

Coördinatorentafel: De customer journey van de BRO. Hoe gebruiken deelnemers de BRO en welke kansen en pijnpunten komen hierbij naar voren?

Na de twee rondes is het tijd voor een korte terugkoppeling en is er een afsluitende netwerkborrel!

Meld je nu aan voor het event! Aanmelden voor het event kan via het inschrijfformulier. Bij je aanmelding kun je aangeven wat jouw rol in de BRO is.

Presenteer jouw BRO-innovatie!
Tot slot wil RWS enkele bedrijven de mogelijkheid geven om een innovatieve dienst of een gereedschap te presenteren tijdens de borrel. Laat via bro@rws.nl weten als jouw organisatie hiervan gebruik wil maken.

Heb je vragen over dit markt-event? Neem dan contact op met Rijkswaterstaat via bro@rws.nl.