Save the date voor Expeditie BRO

Gepubliceerd 27 januari 2022

Op donderdag 17 maart 2022 organiseren we Expeditie BRO, het festival over Ondergrond en BRO.  Tijdens deze middag gaan we op expeditie: de BRO is er gekomen, er staat een mooi resultaat waarop we verder gaan bouwen. Wij nemen je mee langs de hoogtepunten en de kansen voor de toekomst. En natuurlijk zorgen we voor veel inspiratie en interactie. Bekijk het programma en schrijf je snel in!

Gevarieerd programma

Met elkaar zijn we in Nederland aan een expeditie begonnen om de Basisregistratie Ondergrond (BRO) op poten te zetten. Er zijn hobbels en kuilen genomen, mooie uitzichten en inzichten gedeeld en er is veel bereikt. In Expeditie BRO laten we zien hoe er gepionierd is in Nederland door jullie zelf en door anderen. We verzorgen een programma met inspirerende en interessante sprekers, verhalen van pioniers en er is natuurlijk een quiz.

Bekijk het programma.

Met het oog op de corona-ontwikkelingen is gekozen voor een digitale editie. Als de situatie het toelaat, kunnen we een beperkt aantal deelnemers op locatie toelaten.

Mee op expeditie?

Je kunt op het aanmeldformulier aangeven of je de expeditie online wilt volgen of, wanneer dat mogelijk is, op locatie in Amersfoort aanwezig wilt zijn. Na 8 maart (persconferentie) ontvang je dan van ons de uitnodiging met verdere details.

Meld je vast aan!

Zet de datum vast in je agenda en meld je aan via het inschrijfformulier. Meer informatie volgt!


Aanmelden

Alvast aanmelden voor Expeditie BRO? Dat kan via het aanmeldformulier.