Vierde Geo-inspiratiedag op Geobuzz

Gepubliceerd 3 november 2021

De BRO organiseert samen met Geonovum, DiSGeo en PDOK/kadaster weer een Geo-inspiratiedag. Op 22 november zijn we fysiek op de Geobuzz. Dan gaat het over de laatste ontwikkelingen om basisdata in samenhang te kunnen gebruiken. Daarbij zorgen we voor speciale AR- en VR-experiences.

Tijdens de geo-inspiratiedagen praten we makers en gebruikers van (geo-)data bij op actuele ontwikkelingen. Ook zijn de bijeenkomsten bedoeld om te inspireren met praktijkvoorbeelden en interessante kennis. En we bieden gelegenheid om onderling weer even bij te praten.

Geobuzz

De laatste Geo-inspiratiedag vindt plaats in een fysieke bijeenkomst op de Geobuzz in Gebouw 1931 in ‘s Hertogenbosch. Die gaat door met inachtneming van de nieuwe coronaregels. U vindt ons op de beursvloer in het streamingtheater van 11.00 tot 15.00 uur.

Op het programma staan ontwikkelingen als de integrale gebruiksoplossing, de BRO-op-straat-app en digital twin voor maatschappelijke vraagstukken. Èn ziet u hoe gegevens, in combinatie met modellen en visualisaties, helpen om inzicht te krijgen in de leefomgeving. Ook daar waar je ogen normaal gesproken niet kunnen zien...

AR en VR experience

Rondom het theater kan je 22 november ook zelf ervaren hoe het is om onder de Lekdijk te lopen èn kan je een unieke blik werpen ònder de hoogste toren van de Benelux!

Meer informatie over het programma en aanmelden.