Geo-inspiratiedagen

Gepubliceerd 24 februari 2021

Het programma BRO is medeorganisator van de Geo-inspiratiedagen.  In 2021 zijn er vier gepland. Tijdens de geo-inspiratiedagen praten we makers en gebruikers van (geo-)data bij op actuele ontwikkelingen, inspireren we met praktijkvoorbeelden, stippen we aandachtspunten aan èn bieden we gelegenheid om onderling weer even bij te praten. De eerste inspiratiedag is op 20 april en gaat over Digital Twins.

Het Ministerie van BZK (DiS Geo en BRO), Kadaster/PDOK en Geonovum organiseren in 2021 vier geo-inspiratiedagen.De eerste geo-inspiratiedag vindt plaats op 20 april. En we beginnen direct met een spraakmakend thema, namelijk: digital twins. Want het woord digital twins gonst de laatste tijd door de virtuele wandelgangen.

Programma

Tussen 13.00 tot 16.00 uur, praten we je in verschillende sessies bij op actuele ontwikkelingen. Waar wordt aan gewerkt? Hoe zetten verschillende organisaties digital twins in? Wat is er wel en niet mogelijk met digital twins? Hoe moeilijk is het eigenlijk om een digital twin te maken? En wat zijn de aandachtspunten?

Het programma staat nog niet vast, dus als u zelf ideeën hebt voor een interactieve sessie, neem dan contact op met Geonovum.

Zeker zijn van een stukje bandbreedte voor de Geo-inspiratiedag? Meld je dan nu vast aan via het inschrijfformulier!