Update 5 aanleveren grondwaterstandonderzoek (GLD)

Gepubliceerd 8 december 2021

Vanaf nu kun je weer grondwaterstanden aanleveren via het Bronhouderportaal. Om dit mogelijk te maken is de technische implementatie van het Bronhouderportaal volledig vervangen. Hierdoor werken bepaalde functionaliteiten van het Bronhouderportaal nog niet naar behoren. Dit wordt zo snel mogelijk opgelost. Kijk naar de releasenotes-pagina voor de actuele status.

Hoewel nog niet alles naar behoren werkt, hebben we toch besloten om het Bronhouderportaal weer live te zetten: de mogelijkheid om weer grondwaterstandsonderzoeken aan te kunnen leveren heeft hier zwaarder gewogen.

Grenzen

Houd wel rekening met het feit dat er grenzen zijn aan het systeem. Daarom is er een maximaal acceptabele omvang van een levering vastgesteld.

Als je gaat leveren, houd dan rekening met het volgende:

  • Een grondwatermeetreeks mag maximaal 10.000 tijd–waarneming paren hebben. Er is hierbij geen beperking over de periode waarbinnen deze metingen zijn gedaan.
  • 20 Mb per upload via de web interface
  • Maximaal 1000 brondocumenten in één levering (web- en REST- interface)
  • Maximaal 500 Mb in één levering (REST-interface, en later ook de WEB-interface). Dit geeft ruimte voor het registreren van 10.000 waarnemingen in 40 putten.

Vragen?

Kijk naar de releasenotes-pagina voor de actuele status. Neem voor vragen contact op met de BRO Servicedesk.