Save the date! 27 oktober Praktijkfestival Ondergrond

Gepubliceerd 22 september 2020

Over een maand is het zover! Op dinsdag 27 oktober 2020 van 12.00 tot 16.30 uur organiseert het programma BRO samen met WENR het Praktijkfestival Ondergrond. We doen dit geheel online.

Wat kunt u verwachten?

Het belooft een gevarieerd programma te worden: er zijn leuke online netwerkmogelijkheden, een talkshow, deelsessies en een Virtueel Inspiratieplein waar u informatie kunt ophalen bij verschillende bedrijven en organisaties die werken met de BRO. De dag heeft een feestelijk tintje en we zullen ervoor zorgen dat u dit vanuit thuis ook zult meebeleven. Bekijk het programma.

Deelsessies

Naast het plenaire programma bieden wij u ook weer diverse deelsessies aan waarin sprekers uit het land inspirerende ervaringen delen. Deze sessies worden verdeeld over twee rondes. Een greep uit de webinars: 'Hoe 3D ruimtelijke ordening helpt bij de energietransitie', 'BRO op de Noordzee', 'Ondergrond en de Omgevingswet', 'Klimaatadaptatie en energietransitie Papendrecht'. Het belooft een interessante middag te worden waar het uiteraard ook weer mogelijk is om al uw vragen te stellen. Bekijk het overzicht met alle sessies.

Aanmelden

U kunt zich al aanmelden, dan hoeft u niets te missen! Inschrijven voor de sessies kan vanaf 5 oktober. Als u al bent ingeschreven, krijgt u persoonlijk bericht zodra de de inschrijvingen voor de sessies zijn geopend en bent u er als eerste bij. Neem ook uw collega's mee en stuur ze alvast deze uitnodiging! We hopen u digitaal te mogen ontmoeten op 27 oktober!

BRO_Praktijkfestival tegel


Aanmelden

Mis niets! Als u alvast bent ingeschreven krijgt u persoonlijk bericht zodra de de inschrijvingen voor de sessies zijn geopend en bent u er als eerste bij.

Meer informatie

Bekijk het programma, ontdek welke deelsessies worden georganiseerd en vind meer informatie over het Virtueel Inspiratieplein!