Nieuw: BRO Softwareplein

Gepubliceerd 29 oktober 2020

Het programma BRO start vanaf 12 november 2020 met het BRO Softwareplein: iedere twee weken op de donderdag van 10.00 tot 11.00 uur. Het programma gaat daar regelmatig in gesprek met softwareleveranciers over BRO- softwarepakketten en aansluiting op de BRO-functionaliteiten. Dat is belangrijk, omdat aansluiting van nieuwe registratieobjecten en aanpassingen aan de bestaande een continu proces is, waarin het BRO-programma samen wil werken met de softwarepartners. Softwareleveranciers zijn uitgenodigd om actief deel te nemen. Wanneer u vragen heeft of een issue wilt voorleggen kunt u ‘inlopen’ op deze donderdagochtenden.

BRO-programma en softwareleveranciers gaan op het BRO Softwareplein met elkaar in gesprek over operationele en technische ontwikkelingen, bugs en slimme oplossingen. Er is alle ruimte voor een open gesprek over software die op de BRO aansluit, zowel in de aanlevering als afname van data. Het uiteindelijke doel is om gebruik van de BRO gemakkelijker te maken en te bevorderen. Leveranciers van softwarepakketten zijn hierin erg belangrijk.

Softwareleveranciersoverleg

Het softwareleveranciersoverleg blijft ook bestaan als onderdeel van de BRO Ketendag, die iedere maand plaatsvindt. Het accent in deze overleggen ligt op ontwikkelingen binnen het programma, zoals releases en planning, die specifiek van belang zijn voor softwareleveranciers.

Meer informatie is te vinden op de pagina overleggen softwareleveranciers.