Nieuw: BRO Community

Gepubliceerd 30 maart 2020

De BRO maken we samen. Daarom is het belangrijk dat we met elkaar in contact blijven en elkaar helpen - vooral in deze tijd. Dit kan tijdelijk niet fysiek, maar wel digitaal. Om dit te faciliteren heeft het Programma BRO de BRO Community opgericht onder de naam 'Samen maken we BRO!'

We ontvingen signalen dat ook jullie, betrokkenen bij de BRO, behoefte hebben aan een laagdrempelige groep om vragen en ideeën over bodem en ondergrond met elkaar te delen. Daarom zijn we binnen LinkedIn gestart met de BRO Community Samen maken we BRO!

Delen van kennis, inspiratie en tips

Het doel van de community is het delen van kennis, ervaringen, inspiratie, weetjes, tips en meer. Zo leren we van elkaar en helpen elkaar verder. Natuurlijk is er ook ruimte voor vragen. Misschien heeft u een vraag waarvan u denkt dat het antwoord relevant is voor meerdere mensen. Dan is het goed om de vraag te stellen in de BRO Community. Overigens staat de Servicedesk ook hier met raad en daad voor u klaar. Binnen de groep kunt u ook andere BRO’ers ontmoeten die actief zijn binnen uw eigen werkveld.

Lid worden

De BRO Community is een gesloten groep op LinkedIn. Om lid te worden van de groep heeft u een LinkedIn-account nodig. Neem snel een kijkje en word lid van de BRO Community!