Begin de dag met een BRO'tje

Gepubliceerd 19 augustus 2020

Vanaf 3 september start het programma BRO met een nieuw fenomeen: 'Begin de dag met een BRO'tje!' We programmeren speciaal voor alle BRO'ers een online serie colleges/webinars/workshops. Dat doen we op een vaste dag en een vast tijdstip: iedere donderdag van 9.00 tot 10.00 uur. Start de donderdag dus goed, begin met een BRO'tje!

Uw vragen behapbaar

In deze tijd is het belangrijk om andere wegen te vinden waarop we elkaar kunnen ontmoeten en kennis kunnen delen. Online is er steeds meer mogelijk. Daar maken we graag gebruik van. De gedachte was: er zijn vast vragen over de BRO die u altijd al had willen stellen, en die we bij het programma vaker terug zien komen. Daar willen we graag antwoord op geven. Wij hebben die vragen verzameld en zo is de eerste reeks BRO'tjes tot stand gekomen.

BRO'tjes zijn webinars, workshops of zelfs online speurtochten die op een behapbare manier een deel van de materie uitleggen of waarbij u zelf met anderen op zoek gaat naar de antwoorden. Voor een aantal grote onderwerpen nodigen we professionals uit die lastige onderwerpen tastbaar kunnen maken. En die u het hemd van het lijf kunt vragen.

Wat kunt u verwachten?

Een greep uit de BRO'tjes: hoogleraar Jasper Griffioen geeft interactief college over grondwater, dr. Michiel van der Meulen (TNO) en dr. Joop Okx (WUR) nemen jullie mee in de wereld van de BRO-modellen. En we gaan met elkaar in gesprek over hoe je nu handig je collega's mee kunt nemen. Ook jullie kraken een code in een heuse online speurtocht, waarbij je intussen helemaal op de hoogte raakt van de laatste informatie over de BRO.

Meedoen

Meedoen is erg makkelijk: u schrijft in voor 1 of meer BRO'tjes, u ontvangt van ons een linkje en u start uw donderdag goed! Alle sessies worden opgenomen, dus zijn ook nog terug te zien. Maar live meedoen is natuurlijk het leukst.

Bekijk het programma van de BRO'tjes.