Verrijk de BRO, doe mee in de Klankbordgroep

Gepubliceerd 29 april 2020

Het programma BRO is op zoek naar u! Maakt u al gebruik van gegevens uit de BRO of gaat u dat binnenkort doen? Wilt u uw ervaringen met ons delen en ons helpen onze producten te verbeteren? Meld u dan aan voor de Klankbordgroep BRO. Het kost u niet veel tijd en het levert u en alle BRO-gebruikers veel op!

In de Klankbordgroep BRO bespreken we de voorzieningen van de BRO zelf, maar ook de producten die het programmateam maakt om uw werk te ondersteunen. U krijgt als eerste de gelegenheid om deze te gebruiken en mee te denken over de praktische toepasbaarheid. En u komt in contact met andere actieve gebruikers van de BRO.

Wie zoeken we?

We zoeken daarom BRO-coördinatoren en specialisten uit de overheidsorganisaties, maar ook van de commerciële organisaties en kennisinstituten. U neemt deel op persoonlijke titel dus vertegenwoordigt geen belangengroep. Deelname is vrijwillig en kost u incidenteel 4 uur, ongeveer 6-8 keer per jaar.

Aanmelden

We kijken uit naar uw aanmelding! Vul het aanmeldformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u vragen over de Klankbordgroep BRO? Neem dan contact op met onze servicedesk via 088- 8664 999. Of vul het contactformulier in.