Publieke consultatie grondwater gestart

Gepubliceerd 25 maart 2019

Op maandag 25 maart is de publieke consultatie gestart voor twee nieuwe standaarden: “Grondwatersamenstellingsonderzoek” en het “Grondwatermonitoringnet”. De publieke consultatie loopt tot 7 mei 2019. Uw inbreng wordt zeer gewaardeerd. Meedoen is gemakkelijk en kan digitaal.

Publieke consultatie grondwatersamenstellingsonderzoek

Het registratieobject grondwatersamenstellingsonderzoek betreft het onderzoek naar de kwaliteit van een grondwatermonster uit een bepaald punt in de ondergrond, door of in opdracht van een bronhouder en voortkomend uit een of meerdere monitoringsdoelen.

Geef uw mening over de standaard grondwatersamenstellingsonderzoek

Publieke consultatie grondwatermonitoringnet

In het domein Grondwatermonitoring in de BRO staan de grondwatermonitoringnetten centraal die zijn ingesteld om het grondwater in Nederland te kunnen volgen en beheren. Met het registratieobject Grondwatermonitoringnet wordt de groepering van samenhangende onderzoeksgegevens, die vanuit een bepaald doel zijn uitgevoerd, tot een gegevensset gefaciliteerd.

Geef uw mening over de standaard grondwatermonitoringnet

Meedoen

Zoals eerder aangegeven stellen wij uw mening zeer op prijs! Lees voordat u feedback geeft, de instructies voor de publieke consultatie. De catalogus bevat alleen het deel dat in de Ministeriële Regeling komt. Voor meer achtergrondinformatie, zie inleiding Catalogus. Alle inbreng wordt verwerkt nadat de consultatie is beëindigd. Zo maken we de Basisregistratie Ondergrond!