Schrijf u in voor de workshop ‘Inventarisatie grondwatermonitoring netgegevens’!

Gepubliceerd 18 januari 2019

Het sprintteam van het domein ‘grondwatermonitoring’ nodigt u van harte uit om deel te nemen aan de workshop ‘Inventarisatie User Stories voor aanleveren grondwatermonitoringnetgegevens’ op vrijdag 25 januari van 10:00 tot 12:00 uur in Amersfoort.

Aanleiding workshop

Onlangs is de samenhang tussen de verschillende registratieobjecten in het domein Grondwatermonitoring vastgesteld. Het registratieobject grondwatermonitoringnet neemt hierin een centrale plaats. Gegevens van grondwatermonitoringnetten worden in hedendaagse registratie- of beheersystemen vaak niet expliciet vastgelegd.

Inhoud workshop

Het BRO-programma wilt het aanleveren van deze gegevens zo eenvoudig mogelijk houden. Daarom willen wij graag met u inventariseren welke aanlevermogelijkheden voor grondwatermonitoringnetgegevens bedacht kunnen worden vanuit zowel de huidig als toekomstige praktijk. Bijvoorbeeld:

  • Gegevensinhoud van grondwatermonitoringnet deels automatisch afleiden;
  • Het faciliteren van een combinatiemogelijkheden, zoals net- en onderzoeksgegevens.

Samen maken we BRO!

Uw hulp is erg belangrijk. Zo kunnen wij namelijk vaststellen op welke manier wij bronhouders kunnen ondersteunen met beschikbare faciliteiten en functionaliteiten, zoals bijvoorbeeld in het Bronhouderportaal.

Wanneer?

Datum & tijdstip: Vrijdag 25 januari a.s. van 10:00- 12:00 uur

Locatie: Geonovum - Barchman Wuytierslaan 10 in Amersfoort

Voor wie?

Iedereen is van harte welkom!

Schrijf u in!

U kunt zich vooraf aanmelden door een mail te sturen, onder vermelding van naam, bedrijf en datum van de betreffende sessie, aan: erik.simmelink@tno.nl