Open Geodag

Datum
Plaats in agenda
Locatie
Prodentfabriek, Amersfoort
Omschrijving

Zicht op Nederland organiseert dit jaar samen met Geonovum de Open Geodag. Deze vindt plaats op 7 november in de Prodentfabriek in Amersfoort. Het programma is nog niet bekend, maar je kunt je alvast aanmelden.

Meer informatie

Traditioneel organiseert Geonovum ieder jaar de Open Geodag. Dit jaar werken Zicht op Nederland (ZoN) en Geonovum samen. We praten je bij over actuele ontwikkelingen, zoals de visie Zicht op Nederland en de werkagenda die daarbij hoort. Ook laten we zien hoe in de praktijk wordt gewerkt met geodata en welke resultaten en inzichten dit op levert voor bijvoorbeeld de standaarden, versterking van het datafundament en datagedreven werken met bijvoorbeeld digitale tweelingen voor zowel boven- als onder de grond.

Kortom: een inspiratievolle dag waar iedereen mag aanschuiven. Toegang is gratis.

Aanmelden