Nationaal Congres Bodemdaling

Datum
Plaats in agenda
Tijd
vanaf 10.00 uur
Omschrijving

Op 21 november vindt het Nationaal Congres Bodemdaling plaats. Nu het nieuwe kabinet begin juli geïnstalleerd wordt en de nieuwe ministeries van start gaan blijft onze missie om bodemdaling onder de politieke aandacht te houden een actuele opgave. Daarnaast brengen we deze editie samen met onze partners uit het netwerk interessante praktijkcases, kennisopgaves, bestuurlijke vraagstukken en handelingsperspectief voor het beheersbaar houden van de gevolgen van bodemdaling.

Meer informatie

De nieuwbouwopgave van het kabinet, de opgaven rondom bestaande woningvoorraad, de ambitie om bodem en water als sturend principe te gebruiken, funderingsaanpak en de vraagstukken rondom klimaatadaptatie en -mitigatie voor waterschappen, provincies en gemeenten zijn daarbij onderwerp van gesprek. Ook presenteert het Platform haar eigen strategische agenda voor de komende jaren.

Samen met de partners uit het Kenniscentrum Bodemdaling en Funderingen geven we een overview van kennisontwikkeling, kennisdoorwerking en handelingsperspectieven voor overheden op dit gebied.
Deelname is gratis, we vragen wel om u aan te melden.

Aanmelden

Aanmelden kan via het aanmeldformulier.