FOSS4G 2024

Datum
t/m Plaats in agenda
Tijd
09.00 tot 17.00 uur
Omschrijving

De FOSS4G is een  conferentie voor opensource GIS-toepassingen. De afkorting FOSS4G staat voor Free and Open Source Software for Geospatial. Wereldwijd worden deze evenementen georganiseerd door OSGeo, de organisatie achter de verschillende softwareprojecten.

De conferentie wordt dit jaar georganiseerd door OSGeo.nl en OSGeo.be. Speciaal voor de lage landen. Zij doen dat op de topologisch meest wonderlijke plek die onze landen kennen: Baarle!

Donderdag 26 september 2024 is de conferentiedag, die de kern vormt van dit evenement. De woensdag ervoor is een workshopmiddag. Daar worden vijf workshops aangeboden waarin je zelf aan de slag gaat en leert hoe bepaalde tools in te zetten. Op vrijdag 27 september vindt de codesprint plaats. Daar trekken mensen met elkaar op die zelf wat willen bijdragen aan de verschillende tools.

Meer informatie vind je op de website van FOSS4GNL.