BRO'tje 16 mei

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09.00 tot uur
Omschrijving

Onze BRO-collega's bij TNO hebben het BROloket vernieuwd en laten graag zien wat er allemaal is aangepast.  In het BRO'tje laat een aantal gebruikers van het loket zien hoe zij de nieuwe functionaliteiten gebruiken.

Meer informatie

Het BROloket is gebruiksvriendelijker geworden en er is ook gewerkt aan allerlei zaken 'onder de motorkap'.  Zo zijn de visualisaties onderhanden genomen en uniform gemaakt en is het mogelijk geautomatiseerd terug te melden.

Marcel Dix van TNO laat graag zien wat er is aangepast en wat je er allemaal mee kunt. Bas Nelemans van de provincie Noord-Brabant en Thomas van der Linden van de gemeente Amsterdam vertellen welke vragen zij beantwoorden met behulp van het BROloket. En natuurlijk horen we ook graag van jou hoe je het loket benut!

Aanmelden

Meld je nu aan voor dit BRO'tje! Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 14 mei. Je ontvangt een dag voorafgaand aan de sessie per mail een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.

Bijzonderheden

Als je bent ingeschreven voor de mailinglist nieuwsbrief ontvang je als gewoonlijk een uitnodiging voor het volgende BRO’tje per mail.