Webinar VismaRoxit implementatie Milieukwaliteit

Datum
Plaats in agenda
Tijd
10.30 tot uur
Locatie
Online via Teams
Doelgroep

BRO-coördinatoren, Bodemadviseurs bij gemeenten, provincies, waterschappen en omgevingsdiensten en anderen die aan de slag moeten met Milieukwaliteit in de BRO.

Omschrijving

Webinar georganiseerd door VismaRoxit. Na een inleiding door Martin Peersmann, programmamanager BRO bespreken zij de aansluiting van hun informatiesysteem NazcaBodem op de BRO voor de uitwisseling van milieuhygiënische bodemgegevens.

Het milieudomein is een complex domein dat veel bestuursorganen en uitvoeringsorganisaties raakt. VismaRoxit is een grote en ervaren leverancier in dit werkveld. Voor de ontwikkeling van de BRO werken we dan ook (onder andere) met hen samen. We verwachten dat dit webinar behulpzaam is bij het implementeren van het BRO domein milieukwaliteit in jullie organisatie.

Aanmelden

Aanmelden is niet noodzakelijk. Je kunt deelnemen via de volgende link:

Let op: Nieuwe link!!

Deelnemen aan het webinar Implementatie Milieukwaliteit