BRO'tje 11 april

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09.00 tot uur
Omschrijving

We zijn 2024 begonnen met grondwaterstanden die hoog zijn voor de tijd van het jaar. Maar de structurele droogteproblemen zijn daarmee niet opgelost. Welke maatregelen zetten waterschappen in tegen de droogte en welke rol spelen grondwaterdata daarbij? In het BRO’tje op 11 april nemen we een kijkje in de praktijk van Waterschap De Dommel in Noord-Brabant en gaan in gesprek met BRO-expert Erik Simmelink.

Aanmelden

Meld je nu aan voor dit BRO'tje! Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 9 april. Je ontvangt een dag voorafgaand aan de sessie per mail een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.

  • Ga naar het aanmeldformulier.
Bijzonderheden

Als je bent ingeschreven voor de mailinglist nieuwsbrief ontvang je als gewoonlijk een uitnodiging voor het volgende BRO’tje per mail.