Webinar: Breng de ondergrond aan het licht met BRO 3D-services

Datum
Plaats in agenda
Tijd
11.00 tot uur
Omschrijving

Door ruimtelijke informatie in 3D te visualiseren, wordt het eenvoudiger om deze intuïtief op een realistische manier te begrijpen en te ervaren. Zo ook voor de ondergrond. Onlangs zijn door de Geologische Dienst Nederland (TNO) de BRO 3D-webservices gelanceerd en beschikbaar gekomen in de Levende Atlas. De data en modellen over de ondergrond zijn hiermee toegankelijker gemaakt. In dit webinar van Esri ontdek je de BRO 3D-webservices en geven we een aantal concrete tips over hoe deze services te gebruiken.

Meer informatie

Dit webinar vindt online plaats. Een webcam of headset is niet nodig, enkel een internetverbinding. Je kunt het webinar vanuit elke browser bekijken, maak bij voorkeur gebruik van Google Chrome.

Aanmelden

Inschrijven kan via het aanmeldformulier.