BRO'tje 14 december

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09.00 tot uur
Omschrijving

Begin 2024 is het zo ver: dan is het technisch mogelijk om bestaande gegevens over Milieuhygiënisch bodemonderzoek aan de Landelijke Voorziening te leveren. Wat kun je zelf al doen om je hierop voor te bereiden? En hoe word je ontzorgd? In een BRO’tje op 14 december van 09.00 - 10.00 uur praten we je graag bij en we horen ook graag van jullie welke vragen er leven.

Aanmelden

Meld je nu aan voor dit BRO'tje! Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 12 december. Je ontvangt een dag voorafgaand aan de sessie per mail een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.

  • Ga naar het aanmeldformulier.
Bijzonderheden

Als je bent ingeschreven voor de mailinglist nieuwsbrief ontvang je als gewoonlijk een uitnodiging voor het volgende BRO’tje per mail.