Stelseldag 2023

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09.30 tot uur
Locatie
Prodentfabriek (Oude Fabrieksstraat 20 3812 NR Amersfoort)
Omschrijving

De geslaagde Stelseldag van vorig jaar krijgt een vervolg. Vanuit de Interbestuurlijke Datastrategie (IBDS) organiseren we dit jaar een hele dag, samen met overheidspartners en met uitbreiding van het aanbod sessies en workshops.

Vorig jaar werkten we vanuit 3 sporen aan bouwstenen voor het Federatief Datastelsel. Dit jaar verbreden we dit thema tot de vraag: hoe komen we tot een betrouwbaar nationaal data-ecosysteem voor onze maatschappelijke opgaven?

Het congres vindt wederom plaats in de Prodentfabriek in Amersfoort. Een hele dag. Met een interessante keynote speaker. Uitbreiding van het aanbod sessies, workshops en thema’s. De opname van een podcast. En meer ruimte om elkaar te ontmoeten.

Meer informatie en aanmelden.