InnovatieExpo

Datum
Plaats in agenda
Omschrijving

Tijdens de InnovatieExpo is de BRO samen met Zicht op Nederland, CBS, Geonovum, TNO, Kadaster en Wageningen Environmental Research (WENR) aanwezig. Samen werken we aan het datafundament van de fysieke leefomgeving. Voor goede plannen voor en besluiten over deze leefomgeving is datagedreven werken noodzakelijk. Iedereen moet data kunnen vinden, gebruiken en begrijpen. We laten zien wat de waarde is van 3D voor een integrale ruimtelijke ordening van boven- en ondergrond. We halen ook graag ideeën op voor verbetering van onze producten en beleid. Dit alles doen we in onze stand interactief en door middel van beleving.

Aanmelden

Werk jij bij een bedrijf, kennisinstelling, maatschappelijke organisatie of overheidsorgaan en draag je bij aan baanbrekende innovaties in de fysieke leefomgeving? Richt je je daarbij op de energie-, grondstoffen-, circulaire-, landbouw- en voedsel-, en ruimtelijke transities, of liefst een combinatie daarvan? Meld je dan snel aan voor de InnovatieExpo en bereid je voor op een dag vol innovatie, interactie en impact.