Schakeldag

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09.00 tot uur
Locatie
1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch
Omschrijving

Het Informatiepunt Leefomgeving (IPLO) organiseert de Schakeldag 2023 op maandag 30 oktober in 's-Hertogenbosch. Dit kennisevenement staat in het teken van de Omgevingswet die op 1 januari 2024 in werking treedt. Reserveer 30 oktober daarom vast in uw agenda.

Dit jaar wordt de Schakeldag weer een fysieke bijeenkomst, vol mogelijkheden tot kennisdelen en netwerken van mens tot mens. Naast een plenair gedeelte over de naderende Omgevingswet kunt u straks uit een groot aantal workshops kiezen.

  • Daarin komen de vele (uitvoerings)aspecten van de Omgevingswet aan bod.
  • Er is aandacht voor verschillende casussen en instrumenten.
  • U kunt ook zelf actief aan de slag via bijvoorbeeld games, quizzen of debatten.

Daarnaast is er voldoende tijd en ruimte om bekende en nieuwe collega’s te ontmoeten.

Meer informatie en aanmelden.