Live Ketendag

Datum
Plaats in agenda
Doelgroep

Iedereen die actief werkt met en aan de ondergrond en iedereen die vanuit een technisch perspectief actief is bij het leveren, beheren, opvragen en gebruiken van ondergronddata: ingenieurs- en adviesbureaus, softwareleveranciers, waterschappen, provincies, gemeenten, Rijkswaterstaat, bouw- en aannemersbedrijven, architectenbureaus en natuurbeheerorganisaties.

Omschrijving

Graag nodigen wij je uit voor de live BRO Ketendag op donderdag 15 juni.

Locatie: Congrescentrum de ReeHorst, Bennekomseweg 24 in Ede.

Tijd: 10.00 tot 17.00 uur

Het is mogelijk om het eerste dagdeel online te volgen.

Er staan diverse sessies gepland voor een brede groep BRO-gebruikers:

10.00 - 11.00 uur:  BRO'tje
Preview BRO 3D services: de ondergrond in jouw 3D-omgeving

De BRO werkt met de Geologische Dienst Nederland (TNO) en ESRI aan de ontwikkeling van BRO 3D services. Dankzij deze 3D-services kun je de ondergrond dan sneller en eenvoudiger in jouw 3D-omgeving gebruiken. Terwijl we bouwen aan de eerst uitrol van de services voor BRO 3D, willen we jullie laten zien hoe de eerste versie werkt en hoe je de services straks zelf kunt gebruiken.

Dit BRO'tje kun je zowel live als online bijwonen

11.00 - 12.00 uur: Ketendemo

Deze demo vertellen we meer over de wetswijziging BRO en stappen die we samen moeten zetten voor een veilig Bronhouderportaal.

De demo kun je zowel live als online bijwonen

12.00 - 13.00 uur: Lunch

Lunch voor iedereen die live aanwezig is.

13.00 - 14.30 uur: Alles over Milieukwaliteit

Informatieve en interactieve sessie over Milieukwaliteit in de BRO, de stand van zaken in standaardisering en realisatie. En: wat kan je zelf doen ter voorbereiding? De informatie uit deze sessie helpt om de standaard te begrijpen, die in juli in consultatie gaat.

14.45 - 16.00 uur: Interactieve sessie

In deze sessie brainstormen we met elkaar en delen we kennis over onderwerpen die jullie nu eens beet willen pakken. Een van de onderwerpen is 'Hoe borg je de BRO in je organisatie?'

Kosten

De live Ketendag is gratis. We rekenen wel op je als je je hebt aangemeld.

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Als je je al hebt aangemeld voor het BRO'tje van 15 juni, ontvang je een bericht waarin gevraagd wordt of je live of online wil deelnemen aan de sessie. Je hoeft je dus niet nogmaals aan te melden.