BRO'tje 15 juni

Datum
Plaats in agenda
Tijd
10.00 tot uur
Omschrijving

Preview BRO 3D services: De ondergrond in jouw 3D-omgeving

Dit BRO'tje gaat over BRO 3D Services. De BRO werkt met de Geologische Dienst Nederland (TNO) en ESRI aan de ontwikkeling van BRO 3D services. Dankzij deze 3D services kun je de ondergrond dan sneller en eenvoudiger in jouw 3D-omgeving gebruiken.

Terwijl we bouwen aan de eerst uitrol van de services voor BRO 3D, willen we jullie laten zien hoe de eerste versie werkt en hoe je de services straks zelf kunt gebruiken.

Aanmelden

Let op: het BRO'tje van 22 juni is verplaatst naar 15 juni.

Het BRO'tje is dit keer onderdeel van de LIVE Ketendag. Je kunt dus live aanwezig zijn, maar het BRO'tje is ook live bij te wonen. Vink daarvoor het juiste vakje aan op het aanmeldformulier. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 12 juni. Je ontvangt binnenkort per mail een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.

Bijzonderheden

Als je bent ingeschreven voor de mailinglist nieuwsbrief ontvang je als gewoonlijk een uitnodiging voor het volgende BRO’tje per mail.