Symposium: Versnellen innovatie boven en onder de grond

Datum
Plaats in agenda
Tijd
12.30 tot uur
Locatie
TNO Utrecht
Omschrijving

Op 26 januari 2023 organiseren TNO, Deltares en GeoBusiness Nederland in samenwerking met Ruimteschepper een symposium over het versnellen van innovatie boven en onder de grond. De samenwerking tussen MKB en de grote kennisinstituten zal hierbij centraal staan.

De noodzaak voor een goed partnerschap tussen het MKB en de grote kennisinstituten is groter dan ooit om de ontwikkelingen op het gebied van, onder andere, duurzaamheid, energietransitie en tekort aan grondstoffen te versnellen. Het belangrijkste doel van de middag is om elkaar beter te leren kennen, het verschil in cultuur tussen ondernemers en onderzoekers te overbruggen en gezamenlijk de maatschappij (burgers, instellingen, overheden, etc) beter te bedienen.

Meer informatie

Het programma vind je op deze website.

Aanmelden