Ketendag 19 januari

Datum
Plaats in agenda
Locatie
Online
Omschrijving

Programma

11.00 - 12.00 uur | Ketendemonstratie BRO

Tijdens deze Ketendemo laten we de technische resultaten we de afgelopen periode zien. Doel van deze demo is dat wij feedback ontvangen voor de (door)ontwikkeling van onze producten.

In deze Ketendemo ligt de nadruk op het Bronhouderportaal. Het ontwikkelteam zal live enkele recente verbeteringen in de zoekfunctionaliteiten laten zien. Deze demo is vooral interessant voor bronhouders die gebruikmaken van het Bronhouderportaal.
Daarnaast vertellen wij welke items door de teams zijn gepland voor het 1e kwartaal, zowel voor fase 1 als fase 2 (Milieukwaliteit) van de BRO.

Voor wie?

Deze Ketendemo is voor iedereen die vanuit een technisch perspectief actief is bij het leveren, beheren, opvragen en gebruiken van ondergronddata vanuit ingenieurs- en adviesbureaus, softwareleveranciers, waterschappen, provincies, gemeenten, Rijkswaterstaat, bouw- en aannemersbedrijven, architectenbureaus en natuurbeheerorganisaties.

14.00 - 15.00 uur | Sprintreview Milieukwaliteit

We werken iteratief aan de standaard voor Milieukwaliteit in de BRO en laten graag na iedere sprint zien waar we met het team en mensen uit het veld aan gewerkt hebben. Ook vindt het team het fijn als je meedenkt.
In deze sprintreview leggen we graag uitwerkingen van de registratieobjecten voor het domein Milieukwaliteit aan je voor.

Voor wie?

De Sprintreview Milieukwaliteit is voor iedereen die actief is bij het leveren, beheren, opvragen en gebruiken van data over de milieukwaliteit van de ondergrond: gemeenten, omgevingsdiensten, provincies, netbeheerders, rijksdiensten en andere betrokkenen bij ruimtelijke ontwikkelingen.

Aanmelden

Aanmelden voor de Ketendemo en de Sprintreview was mogelijk t/m dinsdag 17 januari 2023. Je ontvangt een dag voorafgaand een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.

Als je geregistreerd staat op de mailinglist Ketendag, krijg je vanzelf bericht. Je ontvangt dan ook een link naar het aanmeldformulier.