Sprintreview Milieukwaliteit

Datum
Plaats in agenda
Tijd
14.00 tot uur
Omschrijving

Graag nodigen we je uit voor de tweede sprintreview over BRO Milieukwaliteit.

We zijn begonnen aan BRO fase 2: Milieukwaliteit van de bodem. Het team standaarden is inmiddels gestart met standaardisering die nodig is voor dit domein.  We werken iteratief (agile) en laten graag na iedere sprint zien waar we met het team en mensen uit het veld aan gewerkt hebben. Ook vindt het team het fijn als je meedenkt. De reviewsessies vinden iedere vier weken plaats. In 2022 is dat op de maandag, in 2023 houden we de sessies op de Ketendagen, dus op de donderdag.

Meer informatie

Tijdens de reviewsessies bespreken we het gedane werk.

Aanmelden

Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Als je geregistreerd staat op de mailinglist Ketendag, krijg je vanzelf bericht. Je ontvangt dan ook een link naar het aanmeldformulier.