Expositie: In de volle grond

Datum
t/m Plaats in agenda
Locatie
Onder de leidingen (Yksi), Torenallee 22-04, 5617 BD Eindhoven
Omschrijving

Met de tentoonstelling IN DE VOLLE GROND tijdens Dutch Design Week zet de gemeente Eindhoven het fundament van de groeiende stad op de agenda. Je krijgt een tot de verbeelding sprekend kijkje onder de grond. Er worden ook interactieve sessie georganiseerd waarbij er samen met designers, betrokkenen en deskundigen wordt gekeken naar de uitdagingen van een drukke ondergrond. Welke belangen zijn er in de bodem? In welke gebieden verwacht je de komende jaren gebruik te maken van de Eindhovense bodem? Hoe zorgen we met elkaar voor de realisatie van (ondergrondse) ambities? Samen schetsen we ideeën en bieden we de stad nieuwe perspectieven.

Van maandag 24 tot en met zaterdag 29 oktober is er iedere dag een interactieve sessie. Je kunt je voor een van deze sessies aanmelden.

Meer informatie

Meer over de expositie vind je op de website van Dutch Design Week.