BRO'tje 8 september

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09.00 tot uur
Omschrijving

In dit BRO’tje laten we zien hoe het combineren van data helpt bij integrale oplossingen. De digital twin van dit gebied biedt een gemeenschappelijk en begrijpelijk inzicht voor alle betrokkenen. Het ondersteunt de coördinatie van de werkzaamheden, en toont de kansen voor energietransitie.

In dit BRO’tje gaan we in op de gebruikte datasets en de toepassingen in de praktijk en hoe we lessen mee kunnen nemen naar andere actuele vraagstukken.

Aanmelden

Meld u nu aan voor dit BRO'tje! Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 6 september. U ontvangt een dag voorafgaand aan de sessie per mail een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.

  • Ga naar het aanmeldformulier.
Bijzonderheden

Als u bent ingeschreven voor de mailinglist nieuwsbrief ontvangt u als gewoonlijk een uitnodiging voor het volgende BRO’tje per mail.