BRO Softwareplein

Datum
Plaats in agenda
Tijd
10.00 tot uur
Locatie
Online
Doelgroep

Softwareleveranciers zijn actief uitgenodigd om deel te nemen. Ben je IT-expert en/of softwareleverancier en ontwikkel je BRO-software? Dan ben je van harte welkom bij het tweewekelijkse inloopuur.

Omschrijving

Het BRO-programma en de softwareleveranciers gaan op het BRO Softwareplein met elkaar in gesprek over operationele en technische ontwikkelingen, bugs en slimme oplossingen. Er is alle ruimte voor een open gesprek over software die op de BRO aansluit, zowel in de aanlevering als afname van data. Het uiteindelijke doel is om het gebruik van de BRO gemakkelijker te maken en te bevorderen. Tijdens de sessie kunnen ook vragen worden gesteld. En waar mogelijk helpen we je ook verder op weg.

Het Softwareplein vindt iedere twee weken plaats op donderdag van 10.00 tot 11.00 uur. De sessies zijn bedoeld als ontmoetings- en overlegmoment. Vandaar het woord  'plein'. Als je vragen hebt of een issue wilt voorleggen kun je ‘inlopen’ op deze donderdagochtenden.

Aanmelden

Om toegang te krijgen tot de inloopuren moet je je eenmalig aanmelden. Dit kan via support@broservicedesk.nl, dan ontvang je een serie Outlook-uitnodigingen voor het BRO Softwareplein zodat je kunt deelnemen. Je hoeft je vervolgens niet apart voor de inloopuren aan te melden.