BRO Ketendag 7 juli

Datum
Plaats in agenda
Tijd
11.00 tot uur
Locatie
Online
Doelgroep

Iedereen die vanuit een technisch perspectief actief is bij het leveren, beheren, opvragen en gebruiken van ondergronddata, vanuit ingenieurs- en adviesbureaus, softwareleveranciers, waterschappen, provincies, gemeenten, Rijswaterstaat, bouw- en aannemersbedrijven, architectenbureaus en natuurbeheerorganisaties.

Omschrijving

Op donderdag 7 juli staat alleen een ketendemo gepland:

11.00 - 12.00 uur | Ketendemonstratie BRO

Tijdens deze bijna vakantie-ketendemo BRO laten we zien welke technische resultaten we de afgelopen periode tot stand hebben gebracht. Doel van deze demo is dat wij feedback ontvangen voor de (door)ontwikkeling van onze producten.

Begin juli vindt de release van het eerste deel van de volgende 4 registratieobjecten plaats:

  • Grondwatergebruiksysteem (GUF) en het Grondwaterproductiedossier (GPD);
  • Mijnbouwwetvergunning (EPL) en Mijnbouwconstructie (EPC)

Dit zijn de laatste registratieobjecten uit BRO Fase I die worden toegevoegd aan de Landelijke Voorziening. Wij lichten toe wat er is gerealiseerd en wat hiervan in het 3e en 4e kwartaal van 2022 gepland staat.

Verder lopen we aan de hand van de BRO Programma Roadmap en BRO Beheer Roadmap door de overige geplande onderdelen.