BRO'tje 10 februari

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09.00 tot uur
Omschrijving

In de BRO zitten een aantal grondwatermodellen. Denk aan REGISII en aan het nieuwste model Grondwaterspiegeldiepte. Maar TNO heeft ook nog andere grondwatertools die grondwaterkwaliteit en grondwaterstanden in beeld brengen. In dit BRO'tje zetten we ze allemaal op een rijtje en laten we zien hoe de modellen in te zetten zijn bij concrete vraagstukken. Maar eerst lopen we even kort door de nieuwe storymap over alle BRO-modellen.

Aanmelden

Meld u nu aan voor dit BRO'tje! Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 8 februari. U ontvangt een dag voorafgaand aan de sessie per mail een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.

  • Ga naar het aanmeldformulier.
Bijzonderheden

Als u bent ingeschreven voor de mailinglist nieuwsbrief ontvangt u als gewoonlijk een uitnodiging voor het volgende BRO’tje per mail.