BRO Ketendag 20 januari

Datum
Plaats in agenda
Tijd
11.00 tot uur
Locatie
Online
Omschrijving

Op 20 januari kunt u deelnemen aan de ketendemonstratie. Op de agenda staan de volgende onderwerpen:

Beheerplan

In deze sessie lichten we het BRO-beheerplan 2022-2025 toe. Vanaf januari start de formele beheerfase van de BRO en we willen graag vertellen wat we op stapel hebben staan en hoe u daarop kunt aansluiten.

Roadmap

Daarnaast geven we, zoals gewoonlijk, een overzicht van de systeemverbeteringen en -aanpassingen die afgelopen periode in de BRO zijn doorgevoerd en laten we zien wat op onze roadmap staat voor 2022.

Voor wie?

Deze sessie is voor iedereen die vanuit een technisch perspectief actief is bij het leveren, beheren, opvragen en gebruiken van ondergronddata, vanuit Ingenieurs- en adviesbureaus, softwareleveranciers, waterschappen, provincies, gemeenten, Rijkswaterstaat, bouw- en aannemersbedrijven, architectenbureaus en natuurbeheerorganisaties.

Aanmelden

Via onderstaande link kunt u zich aanmelden, dit kan uiterlijk op dinsdag 18 januari. U kunt via dit aanmeldformulier aangeven dat u wil deelnemen. U ontvangt een dag voorafgaand een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.

Aanmeldformulier