BRO Softwareplein

Datum
Plaats in agenda
Tijd
10.00 tot uur
Doelgroep

Softwareleveranciers zijn actief uitgenodigd om deel te nemen. Bent u IT-expert en/of softwareleverancier en ontwikkelt u BRO-software? Dan bent u van harte welkom bij het tweewekelijkse inloopuur.

Omschrijving

Het BRO-programma en de softwareleveranciers gaan op het BRO Softwareplein met elkaar in gesprek over operationele en technische ontwikkelingen, bugs en slimme oplossingen. Er is alle ruimte voor een open gesprek over software die op de BRO aansluit, zowel in de aanlevering als afname van data. Het uiteindelijke doel is om gebruik van de BRO gemakkelijker te maken en te bevorderen.

Het Softwareplein vindt iedere twee weken plaats op de donderdag van 10.00 tot 11.00 uur. De eerstvolgende data vindt u in de agenda. De sessies zijn bedoeld als ontmoetings- en overlegmoment. Vandaar het woord  'plein'. Tijdens de sessie kunnen ook vragen worden gesteld. En waar mogelijk helpen we u ook verder op weg. Wanneer u vragen heeft of een issue wilt voorleggen kunt u ‘inlopen’ op deze donderdagochtenden.

Aanmelden

Om toegang te krijgen tot de inloopuren moet u zich eenmalig aanmelden. Dit kan via bro@minbzk.nl, dan ontvangt u een serie Outlook-uitnodigingen voor het BRO Softwareplein zodat u kunt deelnemen. U hoeft zich vervolgens niet apart voor de inloopuren aan te melden.